Em dic Joan Mataró, nascut a Barcelona al 1960, fill d'un joier, plater i pintor, esdevinc inoculat pel virus del disseny i la creació de ben petit. Format a la Escola d'Arts Aplicades de Llotja de Barcelona, treballo de delineant projectista a varies empreses.
Com la vida dona molts tombs, estic quasi 20 anys guanyant-me la vida com a mecànic. Mai lluny del disseny, aprenc a finals dels vuitanta els rudiments dels primers programes de CAD a les Escoles Salesianes de Sarrià, amb el programa Autocad. Des d'aleshores, i de això ja en fa més de 25 anys, no deixo d'aprendre i formar-me en la utilització dels mes moderns programes de disseny assistit per ordinador, per portar a terme les meves creacions. Després de deu anys fent mobles de disseny a mida, decideixo fer un tomb a la meva carrera artística i aplicar tots els meus coneixements a dissenyar i construir altaveus amb la premissa, que han de ser quelcom que no deixi indiferent a ningú.
Espero aconseguir-ho.
Creatiu i Dissenyador
SculptureAcoustics
Un altaveu sol ser un moble que ve imposat amb el nostre equip hi-fi , de formes cúbiques, lletges i impersonals.
Ara això pot canviar.
Les caixes acústiques solen ser un moble que conviu amb nosaltres en l'espai en el que solem passar més hores i que cuidem més estèticament.
Donem-los-hi l'oportunitat de convertir-se en un objecte veritablement decoratiu.
La bellesa d'aquest aparell i la seva màxima eficàcia és l'objectiu primordial de SCUPTURE ACOUSTICS.

El so es propaga per ones, que flueixen.
Un bon baffle, ha de ser capaç de fer fluir ones de pressió acústica d'una manera òptima. És per això que la bondat d'aquesta màquina radica en les formes i els materials emprats en el seu disseny i són la clau de volta de la seva eficiència.
A SCULPTURE ACOUSTICS ens especialitzem en embolcallar el so de bellesa i màximes prestacions, amb dissenys únics i personalitzats per a cada client.